Βασιλική - Λευκάδα

Βασιλική
'Vassiliki, Lefkada' - Λευκάδα
'Vassiliki, Lefkada' - Attribution: DubeFranz

Η Βασιλική είναι το δεύτερο μεγαλύτερο κέντρο τουριστικής κίνησης του νησιού μετά το Νυδρί. Ο όρμος της Βασιλικής, ανάμεσα στο ακρωτήριο της Λευκάτας (Κάβο Δουκάτο) στα δυτικά και το ακρωτήριο Λιψό στα ανατολικά, αποτελεί πόλο έλξης για τους φίλους της ιστιοσανίδας ενώ το 'Κλαμπ Βασιλική' παραδίδει σχετικά μαθήματα. Η περιοχή προσελκύει κυρίως νέους και η νυχτερινή ζωή είναι έντονη. Επίσης, η Βασιλική αποτελεί αφετηρία για εξόρμηση σε γειτονικές παραλίες με πλωτό μέσο.

Η Βασιλική της Λευκάδας μαζί με την Ιξιά στη Ρόδο, την Χρυσή Ακτή κοντά στο Πίσω Λειβάδι στην Πάρο και το Καμάρι στη Σαντορίνη είναι ένα από τα σημεία της Ελλάδας που λατρεύουν οι wind surfers και συγκεντρώνονται εκεί για να απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ.

Για να βρείτε το ιδανικό ξενοδοχείο στη Βασιλική και σε όλο τον κόσμο, δημιουργήσαμε την Travelmyth, την καινοτόμα μηχανή αναζήτησης ξενοδοχείων με μια τεράστια συλλογή φίλτρων σχετικά με κατηγορίες ξενοδοχείων. Από αναζητήσεις απλά για ξενοδοχεία στην Πρέβεζα μέχρι αναζητήσεις με συγκεκριμένη κατηγορία όπως για πολυτελή ξενοδοχεία στην Αμμουλιανή, η Travelmyth είναι η πηγή για βρείτε όλες τις σχετικές με τα ξενοδοχεία πληροφορίες που αναζητάτε.
Ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα στη Βασιλική